Tuesday, 14 February 2017

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017

KLIK SINI


Jom reramai join memandangkan syarat syarat yang cukup mudah untuk memenangi buku pre loved ni. Di samping itu, ia akan dapat memeriahkan giveaway ini lagi. Sekali lagi, jomla join!! ^^

Saya nak memang buku (saya tak kisah penganjur nak bagi buku apa pun ^^) kerana saya minat sangat buku dan saya minat sangat membaca. Apa apa sahaja saya akan baca janji ia tidak membosankan. Btw membaca jambatan ilmu :) Buku yang selalu orang beri ini, ikhlas dari hati nurani dan dijadikan sebagai hadiah amat barakah untuk dibaca tau. Alhamdulillah. 

Good luck dan akan tamat pada 4 March 2017 ^^

10 comments:

  1. bgs juga kan pganjur buat ga mcm ni, at least brg2 preloved tu di manfaatkn kpd tuan baru =)

    ReplyDelete
  2. good luck :D
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017-04032017.html

    ReplyDelete
  3. hai awak , selamat petang

    saya singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017.html

    selamat berjaya okay !

    ReplyDelete
  4. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  5. terima kasih sebab join GA :) . minta maaf sebab lambat umum pemenang :) Petang @ Malam nih, saya update pemenang ye :)

    ReplyDelete
  6. WOW ARTIKEL YANG MANTAP GAN
    Oh iya ane punya informasih nih mengenai :

    Ayo dapatkan langsung bonus sebesar 30% dari WWW.WALETBET99.COM hanya dengan menonton pertandingan secara langsung (LIVE) yaitu :

    - Real Madrid VS Deportivo Alavés ( OVER/UNDER : 1.90/2.00 ) PREDIKSI SCORE : 3 - 1

    - Schalke VS Borussia Dortmund ( OVER/UNDER : 2.00/1.90 ) PREDIKSI SCORE : 3 - 2

    - Málaga VS Atlético Madrid ( OVER/UNDER : 1.95/1.95 ) PREDIKSI SCORE : 1 - 2

    Hanya langsung tonton disini dan dapatkan bonus 30% tersebut di Waletbet99

    Dan juga jangan lupa kalian juga bisa langsung mendapatkan bonus tambahan sebesar Rp.50.000,-
    NB : Bagaimana cara mendapatkannya ? yaitu mudah hanya dengan deposite minimal sebesar Rp.100.000,- akan langsung mendapatkan Rp.50.000,-
    Ayo buruan daftar sekarang juga hanya khusus untuk new account loh guys di ww.Waletbet99.com


    Dan jangan lupa untuk melihat artikel yang bagus dibawah ini ya gan :

    - http://prediksibolamantapligaprimera2017.blogspot.sg/

    - http://mantapprediksibolachampionship2017.blogspot.co.id/


    Sekian terimakasih

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)