Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Tuesday, 9 May 2017

Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani

KLIK SINI

Jom ramai ramai join sebelum tamat tempoh |hahaha| Okay, kitee nak jawab soalan blogger kite ni...

Anda suka tak kalau Sha buat Giveaway dan bagi hadiah buku? Kenapa?

Of course lah SUKA! sebab kan kak sha banyak buku |hahaha| tak ada kena mengena. Buku best sebab kita dapat baca dan simpan. Kalau tak simpan, kita boleh bagi orang lain. Lagipun, melalui buku, kita akan dapat ilmu. Betul tak?

Jom, join uolls !

5 comments:

  1. Sy pun join GA ni 😄 Betul, dengan membaca kita boleh menambah ilmu pengetahuan 😉

    ReplyDelete
  2. singgah selasa
    hari ini x berapa sihat
    keep in touch

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Anis sebab joint GA Kak Sha..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png