Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 19 May 2016

SEGMEN Jom Singgah #jmbelog #jemputan on list

JMBELOG

Assalammualaikum dan haiiii. Alhamdullilah. Hari ni kelas property management pukul 3, so bolehla buat lex buat peace |hohoho| Tadi baru siapkan banner first giveaway untuk kedua kalinya. Yang banner first buat tu macam sendu je gambarnya, so tukarla. Nak tengok? Nanti kiteee tunjuk okey. Giveaway ni start bulan Jun ni sampai Ogos. Lamakan. InsyaAllah. Hadiah pun menarik tau. Lepastu siap ada sponsor lagi. Alhamdulillah. Nanti ramai ramai join okey (^_________^)


Okey, berbalik kepada segmen blogger JM, beliau ada jemput untuk join SEGMEN Jom Singgah #jmbelog #jemputan on list dan ada dua soalan daripada beliau .....


Saya suka blog JM kerana blog beliau sangat simple dan input atau info blog adalah yang terkini ...... Dan saya tidak suka blog JM kerana..... Jujur tau ni. Actually tak ada apa apa pun yang tak suka. Suka singgah blog JM tapi tak tahu nak tinggalkan jejak dengan menulis apa |hahaha| Sorry T.T

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png