Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Saturday, 15 March 2014

coretanbuatrakan-rakan


Tiga semester sudah bersama
Ap115 3a
Ya 3a
Pahit manis masam masin
Semua dilalui bersama
Tak apa
Susah sama susah
Senang sama senang
Kita kan keluarga

Oleh itu di sini, seribu keampunan di pinta
Dari aku anis khalilah bt abdul rani.
Buat anda semua :)

Aziz, afiq, sadiq, syamil, khuzairil, asyrol, faiz, zul, fizi, firdaus, Muhammad, herry, hadi, naim
Suhaniza, ain, eisya, ziela, syarqiah, fiqa, farah, fira, Diana, ashaa, wani, ecah, filzah, irah, fitrah, anna, aina

Especially, members group assignment. Sorry sebab  selalu tempik korang untuk siapkan kerja. Termarah korang. Maaf sangat-sangat.
Sorry kepada nama-nama yang tak tertaip. |huhuhu| tapi rasanya dah taip semua nama.

Tak lupa juga untuk roomates, maaf  ye..
Terlawak tak kena. Terkecik hati. Terkutuk ke. Tertak puas hati
Akhir sekali, maaf dipohon juga dari anda semua. Siapa?
Yang tengah baca ni laa.. (^_____^)

Selamat maju jaya untuk final exam march2014.
Doakan kejayaan aku dan mereka-mereka yang akan menghadapi final exam.
Doakan yang terbaik okey

Terima kasih.


exam mode.
ma'attaufiq wannajah
pertolongan dari Allah dan kemenangan yang dekat.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png