Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Friday, 8 June 2012

Millionaire City :]





Assalammualaikun :]

|hahahaha| Tengok tajuk kat atas pun aku dah tergelak-gelak. Tambah lagi bila tengok gambar-gambar di atas? |hohoho| Ok fine, aku dah terlebih-lebih dengan game ni sejak dua minggu lepas :)

Tapi

Aku tak la seteror kawan-kawan aku yang dah lama main benda alah ni terutamanya, ofcourse  kaum Adam la :]

Dan atas sebab ini la aku dah lama tak update status kat facebook. Dah lama tak update blog ni. Sorry la.
Malas nk update facebook. Malas nak update blog. Termasuk sekali malas nak study. |hahaha| Bahaya dah ni.

KA ada tanya "sampai bila asyik nak main game je ni? Study tak nak." |huhuhu| Aku gelak je. Nanti aku dah bosan main game ni, berhenti la aku dengan sendirinya pun :)

Final exam dah semakin hampir |tetibe| :]




Okeyla. Salam Jumaat. Assalammualaikum <3

2 comments:

  1. jom kte stdy plk..asyk men gme jep..cmpai bler???hatoiii..tkut laa sem neyh..sumph!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png