Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Friday, 1 April 2016

Jom Tambah Followers!

KLIK SINI


Assalammualaikum semua! So harini nak join segmen Jom Tambah Followers! by Azira Freesia Apa tunggu lagi, jom la support sekali. Kita join ramai ramai nak?! ^^ Nanti boleh berkenalan disamping dapat tambah follower. Yeayyy! Itu yang kitee mahu |hahaha| Okey, cik blogger kite yang comel ni ada mintak tips untuk tambah followers dengan cara yang mudah. Btw anis tak ada la pro mana pun untuk tarik follower tu tapi alhamdulillah. Hari demi hari follower makin bertambah. Thanks korang sebab support anis! ^^


Antara tips nya adalah :


1. Rajinkan diri join giveaway, contest. InsyaAllah. Naik punya bilangan followers tu.

.
.

2. Kalau ada rezeki lebih, cer try buat giveaway or contest sendiri. Tu pun boleh meningkatkan bilangan follower. Berguni guni naiknya :D Btw anis tak pernah lagi buat. InsyaAllah. Cuti semester ni ke. Tungguuuu ^^

.
.

3. Blogwalking la dan tinggalkan pesan atau jejak. InsyaAllah. Orang yang kita tinggalkan jejak tu akan menjejaki kita semula. Jangan risau, mereka tak sombong pun.

.
.

4. Entri berkualiti dan menarik. Yes. Ini paling penting. Tak tipu. Kalau entri yang menarik dan berkualiti, blogger lain tak terasa rugi pun nak follow kita.

.
.

5. Publish je apa apa entri kat facebook, facebook sendiri. Tak pun blogger facebook. So orang tahu. Dekat situ, orang akan follow kita.

.
.

Okey la kot tips daripada anis. Harap membantu. Padahal dah mengantuk dah ni. Baru pekena nasi lemak |hahaha| Btw jangan lupa join okey segmen ni. Selamat bersegmen. Assalammualaikum :D

16 comments:

  1. Thanks dear for join! Sangat berguna tips nye.. Tambah2 lg untuk newbie mcm sy ☺️ InsyaAllah akan di pratikkan.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome dear ^^ thanks sebab jemput untuk join. Good luck. Chaiyok chaiyok!

      Delete
    2. Hehe tq again.. Memang sy nak praktis la segala tips tu.. Hehe

      Delete
  2. Terima kasih atas tips yang diberikan. Boleh dipraktikkan nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama. Hehe. Selamat mempraktikkan. InsyaAllah.. Berjaya ^^

      Delete
  3. Ade singgah dari segmen yang sama.. :)

    http://catatanadearif.blogspot.co.id/2016/04/segmen-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  4. hai, singgah komen- dari segment yg sama jugak..

    bagus tips2 ni ye..

    jom singgah blog iolls baca entri baru jom =)

    http://spitoutkata.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. http://rightnot.blogspot.my/2016/04/segmen-jom-tambah-followers.html

    Singgah dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  6. Salam.. dri segmen sama, bw n follow sini :)
    http://rennyenqop.blogspot.my/2016/04/jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png