Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Saturday, 6 May 2017

Giveaway by Butik Julita Anje : SAYA NAK TOPUP FREE!

Assalammualaikum semua dan haiii ^^ Seperti yang telah Anis janjikan, ada lagi satu giveaway yang akan Anis anjur dan ditaja khas oleh Butik Julita Anje. Hadiah kali ini tidak dirahsiakan, so tak ada la kejutan bagai kan. Semoga bila tiada rahsia tentang hadiah tu, dapatlah menaikkan semangat blogger lain untuk join. Okay, syarat sangat mudah.. Anis harap, ramai la dapat join. Jom kita tengok dulu syarat syaratnya :



1. Warganegara Malaysia
2. Follow blog antara aku dan kau  [nanti senang nak tahu apa apa perkembangan]
3. Buat entry bertajuk Giveaway by Butik Julita Anje : SAYA NAK TOPUP FREE!
4. Add facebook Butik Julita Anje
5. Add fecebook Anis Khalilah
6. Copy & Paste maklumat di bawah [kalau rajin, tambah tambah sikit ayat promote. InsyaAllah, markah lebih di situ tau 0.-]

BUTIK JULITA ANJE menawarkan pakej yang sangat menarik bagi mereka yang akan melangsungkan perkahwinan atau pertunangan pada masa yang terdekat ini. Antara pakej yang ditawarkan adalah :


Selain itu, jom kita tengok pelbagai jenis pelamin, hiasan bilik tidur pengantin dan hiasan meja makan pengantin bagi mereka yang masih tercari cari butik yang menawarkan pakej macam ini dengan harga yang sangat berpatutan.








Banyak lagi gambar gambar yang cantikk dan menarik untuk dijadikan contoh kepada bakal raja sehari yang berminat dengan pakej yang disediakan oleh Butik Julita Anje. So boleh tengok di facebook butik atau walk in.

Buat pengetahuan semua, butik ini terletak di Baling, Kedah dan kawasan yang available untuk diberikan perkhidmatan atau job cover adalah di Sungai Petani, Kulim, Perak, Penang, dan Perlis.

Untuk mengetahui maklumat lebih lanjut, boleh hubungi :

Facebook : Butik Julita Anje
Whatsapp : 019-4154756

Pakej lain :

Pelamin tunang : RM200
Pakej Promosi RM999
Pakej Promosi 1559

7. Tag 3 orang blogger lain dan pastikan beliau tahu
8. Tinggalkan URL penyertaan di comment berserta nama facebook anda ye ^^
9. DONE. TERIMA KASIH

Hadiah?!

Topup RM30 dan RM10. 
Terbuka kepada warga Facebook dan warga Blogger
10 Pemenang yang di cari

Tamat?!

penghujung bulan Mei 2017 [31 MEI 2017]
                               [30 JUN 2017]

Selamat maju jaya! ^^

[SENARAI PESERTA]

TAMAT!

21 comments:

  1. saya join yer

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih zafirah sudi join, semoga ada rezeki awak ^^

    ReplyDelete
  3. jm JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete
  4. Join ini :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html
    Shahida Halim II

    ReplyDelete
  5. Join

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html
    Hazrina Halim II

    ReplyDelete
  6. mya join

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak_9.html

    FB: Mardhiyyah Rosli

    ReplyDelete
  7. http://messarah.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete
  8. salam..saya join ^_^

    http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete
  9. Done. followback pls
    fb. Mustaza Razali
    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete
  10. http://the-fadedd.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete
  11. Shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum semua ^^ Terima kasih sangat sangat sebab sudi join giveaway anis ni... Anis dah update senarai nama peserta.. Boleh la blogwalkig. Good luck tau :) Yang tak join lagi, boleh join lagi ^^

    ReplyDelete
  13. salam...
    saya join...
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html
    fb : nadia md radzi

    ReplyDelete
  14. http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete
  15. done :D
    salam ramadhan :')
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete
  16. SAYA JOIN
    http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anjesaya-nak.html

    ReplyDelete
  17. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    Nama FB: Sayidah Napisah Mar Ramli

    ReplyDelete
  18. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    fb: syuhada salleh

    ReplyDelete
  19. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png