Saturday, 11 February 2017

Perkahwinan Seindah Kayangan - Butik Julita Anje

Cantik tak! (0.-)

Assalammualaikum dan haiii semua ^^ Menjelang nak cuti sekolah, nak raya cina nih.. Lepas tu nak raya aidilfitri pulak,mesti ramai nak mendirikan rumah tangga kan? Dah survey belum pelamin? Baju dan accessory? Meja Makan? Bilik Pengantin? |hahaha| Benda benda ni penting tau untuk merealisasikan perkahwinan anda seindah kayangan. Ececece. Btw ini just tambahan je bagi mereka yang mampu. Kalau tak, buat yang mana penting je. Mudah mudahan Allah redha. InsyaAllah :)


Alhamdulillah, malam ni Anis nak review sikit tentang Butik Julita Anje ni. Actually Anis tak pernah guna lagi perkhidmatan dari Butik Julita Anje ni tapi insyaallah, suatu masa nanti, tahun depan ke.. hujung tahun ni.. Jeng jeng jeng. |hahahaha| Dah. Aku tipu je :p Tapi untuk guna perkhidmatan butik ini, i'm serious okay ;) So review ini ditulis adalah untuk mengewar warkan kepada bakal bakal pengantin, sesiapa yang nak bertunang ke tentang kewujudan Butik Julita Anje. Serius, bagi macam Anis yang mengira budget dan duit keluar ni, of course nak sebuah perkahwinan yang simple dan harga berpatutan serta cantik kan. Kalau tanya bakal pengantin lain pun, mesti nak yang terbaik dan harga yang berpatutan kan? :D


Bagi mereka yang kini berada di kawasan kedah jelapang padi, anda memang sangat sangat bertuah kerana butik ini terletak di dalam negeri helang merah |huhuhu| Ia terletak di Baling, Kedah. kalau rajin, apa kata pergi survey butik tersebut. Jangan risau, Anis ada  gambar butik tersebut khas buat hangpa semua. Butik ni berhampiran juga dengan Bilion. Tak apa, waze pun boleh jumpa. Tak pun, google maps, hangpa google ja pusat pakaian hari hari, baling. :)


Di atas pusat pakaian hari hari. 

Sebenarnya, Anis malas nak membebel panjang panjang sebab Anis nak tunjuk gmbar cantik catik je dalam ni. Memang terbaik. Actually, Butik Julita Anje ni sekarang tengah buat pakej promosi tau. RM999 dan RM1559 dan RM1999. Nak tahu apa pakej tu? Jom...

Pakej Promosi RM999


Pakej Promosi RM1999


Pakej Promosi RM1559

Ini pun Promosi lagi uolls. siapa nak kahwen tu, beruntungnya laa ^^


Apa macam? Terkesima tak? Teruja tak? Nak tengok lagi apa yang cantik? Kalau anda guna perkhidmatan butik ni, insyaAllah.. anda akan berpuas hati. Anis tengok komen komen dari customer butik tersebut pun menberi feedback yang baik. Rezeki tuan butik dan pekerja ni la kan. Alhamdulillah ^^ Okay, sekarang Anis nak jamu mata anda semua dengan pelamin simple tapi kebabom untuk bertunang. Ada harga pelamin tunang tu hanya RM200 Sahaja. Ada yang lagi kebabom RM350. Wow. Jangan meleleh air liur okay.. :p

Tadaaaaa!!!





























Dah puas hati belum? Macam mana? Cantik tak? Percaya tak apa Anis bagitahu tadi? Pelamin memang cantik dan harga memang berbaloi baloi kan? So jom Anis nak hidang pelamin untuk perkahwinan pulak. Yang ni lagi kebabom (^______^)












































Fuhhhh!!! Merecikkk! |hahaha| Cantikkk kan? Anis tengok pelamin tu rasa macam nak tidur je atas kerusi pelamin. Cantik sangat. Rasa macam kamar anak raja. |hihihi| Lepasni Anis nak tunjuk pulak gambar meja makan buat raja sehari dan kamar tidur pengantin. Percaya laa.. Ia tidak akan mengecawakna anda sebagai pasangan pengantin baru! ^^
















Btw semua gambar ni adalah sebahagian je yang Anis ambil di Facebook Butik Julita Anje. Yang selebihnya, anda boleh tengok sendiri ye. Semua manarik dan cantik. Pelbagai tema anda boleh pilih, butik ini akan realisasikan apa yang anda mahukan dan dambakan ketika majlis bahagia anda berlangsung. InsyaAllah. Ohh ye, baju pengantin untuk lelaki dan perempuan pun ada tau cuma Anis tak ambil pun gambar dalam facebook butik. So untuk mengetahui lebih lanjut, anda boleh hubungi :

 Facebook : Butik Julita Anje

 Whatsapp : 019 - 4955430


Cover Job :

 Sungai Petani

 Kulim

 Perak

 Perlis

 Kedah




Sebelum terlupa, Sesiapa yang berminat untuk booking pelamin pada hari raya aidilfitri nanti, ada sedikit pengumunan dari Butik Julita Anje..


10 orang customers je tu. Hihi
Alhamdulillah. Selesai niat di hati untuk review butik nih. InsyaAllah, nanti bila Anis dah guna perkhidamatan Butik Julita Anje ni, Anis akan review lagi sekali okay. InsyaAllah. Semoga butik ni akan terus maju. Okay la, sekian sahaja. Selamat malam. Assalammualaikum (^_______-)

 Semua sumber adalah dari Butik Julita Anje

4 comments:

  1. Cantik pelaminnya <3 Harga pun berpatutan..

    ReplyDelete
  2. Betul..setuju dengan Siqah..cantik la..

    ReplyDelete
  3. wahhhh.. berpatutan sangat harga tu.. tq untuk info ni.. mungkin dapat guna untuk masa akan datang :D

    ReplyDelete
  4. Cantik.. sekarang nie lebih mudah amik yang package.. lebih berbaloi..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)