Friday, 5 May 2017

PEMENANG MYSTERY CONTEST BY BUTIK JULITA ANJE ^^

calon calon di SINI

Assalammualaikum dan haiii! ^^ Tujuan entry pada petang ini ditaip adalah untuk mengumumkan PEMENANG Mystery Contest by Butik Julita Anje. Alahai skema nya aku menaip petang ni |hahaha| Actually, semalam dah tahu dah siapa pemenang dari penganjur tapi busy sikit semenjak dua menjak ni. Maaf ye sebab umum lambat tapi kalau sesiapa yang dah tengok facebook penganjur, memang beliau dah umum (^______^)

So tanpa membuang masa, aku nak umum 5 pemenang ni, 3 dari blog dan 2 dari facebook. So dah ready ke? Sebelum tu, Nak tahu hadiahnya ke? |hahaha| Niat di hati nak bagitahu tapi penganjur minta untuk dirahsiakan, yelah.. nama pun mystery contest, hadiah pun mystery la kan. Oleh itu.. Pemenangnya adalah :

BLOGGER :


FACEBOOK :

1.Bibi Raqibah
2. Ku Sabieyha

Tahniah kepada pemenang dan terima kasih juga kepada semua blogger yang join dan support Anis serta support Butik Julita Anje. Alhamdulillah. Yang kurang berjaya tu, jangan sedih.. Anis aailablekan buat giveaway lagi lepas ni dan penganjur yang sama jugak untuk sponsor hadiah. Suka tak? Nanti ramai ramai join okay ^^

So macam mana nak tuntut hadiah? Macam biasa, PM atau message sahaja penganjur okay.

BUTIK JULITA ANJE <---- Message atau PM di sini

Selamat pengantin baru dan selamat bertunang (^____-)



adalah butik pengantin yang sangat sangat berpatutan dan mengikut budget raja sehari. Pelamin hasil tangan butik tersebut memang meletopsss! Selain pelamin, butik ini juga menawarkan pakej sepersalinan pengantin lelaki dan perempuan, accessory pengantin, bilik tidur dan meja pengantin. Memang terbaikk! Available di Kedah, perak, penang dan perlis. Jom serbu untuk dapatkan PROMOSI yang tak masuk akal :D

Untuk mengetahui tentang Butik Julita Anje dengan lebih lanjut, boleh klik SINI dan SINI


8 comments:

  1. Letak tangan di dada. Allah, seriously? Alhamdulillah 😄 Terima kasih pihak penganjur GA

    ReplyDelete
  2. Thniah nour and mai 🌹❤️

    ReplyDelete
  3. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja ... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)