Friday, 7 April 2017

Senarai Nama Peserta Mystery Contest by Butik Julita Anje!



Assalammualaikum semua! ^^ Alhamdulillah. Thank you very much sebab sudi join contest ni. Anis happy sangat sebab para blogger sudi join dan support Anis serta support juga Butik Julita Anje nih. Terima kasih sekali lagi. Contest ni tak tamat lagi tau.. So siapa yang tak join lagi.. Boleh join... Mudah mudahan ada rezeki terselit di sini. InsyAllah. Sekarang Anis nak update senarai nama yang dah join... So boleh follow dan blogwalking. Terima kasih!  (^_______^)

TAMAT PADA HUJUNG BULAN 4 NI YE :)
















16. https://nourayuadieb.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

17. http://penselduabee.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

18. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

19. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

20. http://www.ceriteraibu.com/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

21. http://theaaisy.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

22. http://www.sayidahnapisah.com/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

TAMAT!

Kepada semua peserta yang tersenarai diminta untuk add facebook dan page baru penaja. Maaf di atas kesulitan. Korang memang terbaikkkk. Terima kasih tau :*

Facebook : Butik Julita Anje

Page : Butik Julita Anje 

9 comments:

  1. dah join hehe nasib baik sempat join :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat ^^ Dah update pun nama awak :)

      Delete
  2. mlm ni baru nak join...tungguuuuu

    ReplyDelete
  3. No 4 lapor diri. Moga ada rezeki.

    ReplyDelete
  4. DONE
    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html?showComment=1492261551196#c6163748014374752377

    ReplyDelete
  5. No 18..
    dah add group dan FB penaja..

    ReplyDelete
  6. Saya no.12 ... Done blogwalking sampai peserta no.21... Jemput singgah blog saya plak kengkawan...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)