Sunday, 19 March 2017

Perkahwinan Seindah Kayangan I - Butik Julita Anje

Butik Julita Anje
Assalammualaikum dan hai semua ^^ Sebelum ni anis dah update entry berkenaan dengan Perkahwinan Seindah Kayangan - Butik Julita Anje. So harini terpanggil lagi untuk update entry Perkahwinan Seindah Kayangan I - Butik Julita Anje pulak sebab tengok pelamin yang terbaru ni lagi cantik, menarik dan the bomb sekali. Serius geram je tengok. Nasibla majlis bukan masa yang terdekat ni tau |hahaha| ^^

Sebenarnya banyak jugak butik anis survey di facebook tapi tak tahu la kenapa mata terbehenti di Butik Julita Anje. Aishhh. Jatuh chinta dari mata turun ke hati dengan hasil tangan Kju dan staff kesayangan. Selain itu, hasilnya memang simple tapi tarikan tu ada. Cantikkk. Perkataan cantik tu subjektif.. So terpulang kepada mata masing masing la kan untuk menilai. Tapi anis rasa mesti ramai bersetuju dengan anis bahawanya hasil tangan Butik Julita Anja ni memang terbaikk (^_____-)

Kalau korang sebagai raja sehari nak pelamin yang simple, boleh je kju selesaikan.. Ada sesetengah raja sehari nak pelamin yang jenis grand grand, insyaAllah, Butik Julita Anje boleh kotakan permintaan anda sebagai raja.. Tapi sehari je la kan rajanya |hahaha| Kalau korang ada design sendiri pun lagi bagus. Tak buang masa nak fikir design kan. Tiap tiap hari anis scroll facebook Butik Julita Anje ni, motifnya nak tengok pelamin je pun :D

Simple tapi ada tarikannya ^^

Warna mawni munge munge ^^

Merah + Krim + Putih

Nice combination
Zaman sekarang ni, mana nak dapat dah pelamin RM200? Di Butik Julita Anje still ada. Pelamin tunang anis tengok ni pun dah macam pelamin nikah. Nak grand lagi, boleh la ambil pakej pelamin yang RM350.. Nak grand lagi, ambil yang RM500. So korang boleh la decide nak yang mana satu. Tapi anis jamin, hasilnya memang terbaikkk. Buat pengetahuan semua, sekarang musim cuti sekolah kan? Memang ramai la yang booking butik ni.. Satu lagi time raya, mesti ramai yang berebut rebut nak pelamin yang cantik dan bayarannya berpatutan. So korang tunggu apa lagi? Booking la awal awal :D























Cantikk kan? Sebenarnya warna pelamin by Butik Julita Anje ni lebih kurang je dengan taste anis yang lebih suka warna lembut lembut, pastel ni.. Sebab tu anis suka stalk butik nih |hahaha| So macam mana pulak dengan taste korang? Berminat dengan pelamin Butik Julita Anje? Boleh contact :

 Facebook : Butik Julita Anje

 Whatsapp : 019 - 4955430


Cover Job :

 Sungai Petani

 Kulim

 Perak

 Perlis

 Kedah


 Selain pelamin, butik ini jugak menyediakan pakej sepersalinan baju untuk lelaki dan perempuan, hiasan bilik tidur dan meja makan, set samping, crown, bunga tangan dan seangkatannya.
 Semua sumber adalah dari Butik Julita Anje

1 comment:

  1. cantiknyaaa.. dulu mama kawin 10 tahun lepas takder pelamin meriah gini.. hahaha

    Salam perkenalan dari Mama Jue

    Jemput singgah ke blog MamaJue

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png